Amsterdamse Pakketjes?

Toen wij nog voor een baas werkten, kregen we elk jaar in december een kerstpakket. Een zouteloze doos met slappe kaascrackers, kalfsragout uit blik en muffe kerstkransjes van een onbekend Duits merk. Jeeej…

Dat moest anders vonden wij. Daarom zijn we op zoek gegaan naar het beste dat Amsterdams te bieden heeft. Producten gemaakt voor en door Amsterdammers. Natuurlijk hebben we bieren van ‘t IJ, augurken van Kesbeke en worst van Brandt & Levie, maar ook noten van Jan Gotjé, pindakaas van de Pindakaaswinkel, chocola van Chocolate Makers en nog veel meer. Allemaal lokaal gemaakt door Amsterdamse ondernemers met passie voor wat ze doen.

Koop je Amsterdams Pakketjes, dan gaat jouw geld dus naar die ondernemers uit jouw stad en niet naar een onbekende multinational. Dat past ook wel bij de kerstgedachte vinden wij. Wat ook bij de kerstgedachte past; Alle Amsterdamse Pakketjes worden ingepakt door onze inpakhelden van de sociale werkplaats. Zo help je met je aankoop mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mooi toch? Dat vinden wij ook, en we vinden dat iedereen zo’n tof kerstpakket uit eigen stad moet kunnen krijgen. Daarom maken wij tegenwoordig ook lokale kerstpakketten in Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Dus, samen met jou krijgen we de saaie ongeïnspireerde kerstpakketten de wereld wel uit.

Jij helpt toch ook?

Jarno & Emile