Wat zeggen onze klanten?

We ontvangen veel enthousiaste reacties op onze Amsterdamse Kerstpakketten. Een deel van die reacties willen we graag met jou delen. Lees hier hoe onze klanten de samenwerking met Amsterdamse Pakketjes hebben ervaren en overtuig jezelf.

“Wij kenden het concept nog niet, maar vonden dit juist wel een heel sympathiek en leuk idee. Het was heel prettig om zelf een pakket op maat, samen te kunnen stellen. De inhoud van de pakketten viel erg in de smaak bij de collega’s.”

Inge Dubbeldam | S.A.G. Amsterdam


“Ik vond het concept heel erg leuk, juist dat het echte Amsterdamse producten zijn. Het was heel fijn dat we zelf ook wat producten aan de kerstpakketten konden toevoegen. De pindakaas en de noten waren bij iedereen groot favoriet. De collega’s waren heel enthousiast. Wij zijn na vier jaar dezelfde kerstpakketten naar jullie concept overgestapt en dat is ontzettend bevallen. Service was prima, het was heel fijn dat jullie wilden meedenken over de inhoud en het leveringsmoment.”

Angéligue van Lith | Maarsen Groep


“Ik vond het juist leuk dat jullie een kerstpakket aanbieden met alleen maar Amsterdamse producten en aangezien wij klanten in het hele land hebben sprak ons dat erg aan. Het was heel leuk om zelf de pakketten samen te kunnen stellen met producten die wij het leukste vonden. Ook onze klanten waren erg enthousiast over deze kerstpakketten. Qua service en afhandeling ging de communicatie ook erg vlot.”

Edwin | DGN Groep