Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

Als je een Amsterdams Pakketje koopt gaat jouw geld naar ondernemers in jouw stad en niet een of andere multinational. Zeker tijdens de kerstperiode geeft dat toch een beter gevoel.  Bij de Amsterdamse Pakketjes doen we zelfs nog meer dan dat:

Sociale producten

Wij hebben diverse producten in onze pakketten die worden gemaakt door bedrijven die een sociale inslag hebben. Een voorbeeld hiervan is de kaarsenmakerij Colors van De Regenboog Groep. Hier werken mensen voor wie een normale baan nog net een stap te ver is.

Sociale werkplaats

Het inpakken van de kerstpakketten gebeurd in de sociale werkplaats van de Haeghe Groep . Bij de Haeghe groep werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij de Haeghe Groep worden zij binnen verschillende afdelingen begeleid en verbonden met bedrijven en/of overheden. We laten je graag zien hoe dat hoe de pakketten ingepakt worden door de inpakhelden bij de sociale werkplaats.

Niets weggooien

Wij werken bij Amsterdamse Pakketjes uitsluitend op bestelling. Hierdoor hoeven we geen voedsel weg te gooien doordat ze bijvoorbeeld niet gebruikt of verkocht worden. Zodra je order bij ons binnen is gaan wij pas bij onze leveranciers bestellen, waarna we de pakketten in gaan pakken en bij jou bezorgen. Op deze manier blijft er vrijwel niets over.